BİLİŞİMDE ULUSLARASI KIZLAR GÜNÜ KAPSAMINDA KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ

BİLİŞİMDE ULUSLARASI KIZLAR GÜNÜ KAPSAMINDA KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ

2023 yılı için STEM Keşif Haftası kapsamında 27 Nisan Uluslararası Bilişimde Kızlar Gününde kız öğrencilerimize Scientix STEM Projesi Türkiye Elçisi Çelebi Kalkan seminer verdi.

18.05.2023 127

Gelecekte bilim, matematik, teknoloji ve mühendislik alanında yer alıcak gelişmelerden kız öğrencilerimizin haberdar olması adına Sayın Çelebi Kalkan tüm kız öğrencilerimize seminer verdi ve onların merak ettiği soruları cevaplandırdı. Dünyada bu alanlarda ne durumda olduğumuz ve bu konuda neler yapılabileceği hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde dünyanın önemli gündemlerinden Sürdürülübilir Kalkınma Amaçlarına da değindi. Çocuklar İçin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Etkinlik Kitabı yazarı Sayın Çelebi Kalkan özellikle bu amaçların ülkemiz ve dünya adına öneminin altını çizmiştir.

Seminerde öğrencilerimize yönelik hem sunum hem de eğlenceli etkinlikler geçerkeştirilirken, öğrencilerimiz de gelecekle ilgili bu konularda aklındaki soruları sorma fırsatı bulmuştur. Okulumuz öğretmenlerinden Sayid Özcan'ın girişimiyle yapılan bu seminerde katılımından ve okulumuz öğrencilerine katkılarından dolayı Sayın Çelebi Kalkan'a teşekkür ederiz. 

Önümüzdeki günlerde de okulumuz sürdürülebilirlikle ilgili çalışmalarına devam edecektir.

18-05-202318-05-202318-05-2023

İLETİŞİM

Adres:
BAHÇELİEVLER MAH. 359. SK. NECMİYE VE MUSTAFA MAŞLAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ BLOK NO 5 DEVELİ / KAYSERİ


Telefon
(352) 622 0063


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın